Om AnnaBlomma - Personlig Utveckling

Om AnnaBlomma - Personlig Utveckling

Om mig

Varmt välkommen till mig, Anna Carlén, och mitt företag AnnaBlomma – Personlig Utveckling.
Jag önskar att alla ska få möjligheten att slå ut i full blom och vill gärna bidra till din personliga utveckling.

Mötet med människan är viktigt för mig. Människor är unika, har en potential, en längtan och en drivkraft. Alla är lika mycket värda och har en egen plats.  

Jag har också en lång erfarenhet att leda, coacha, utbilda chefer och medarbetare i förändringsarbete inom industrin.

Som terapeut finns jag med som stöd i din personliga utveckling. Vi lyssnar inåt i dig för att locka fram dina unika förmågor som ger dig möjlighet att slå ut i full blom. Jag möter dig där du är och ställer frågor, som kan hjälpa dig att finna din sanning inom dig.

Jag tar emot både fysiskt och digitalt.

Grundare till AnnaBlomma - Personlig Utveckling

Diplomerad Psykosyntesterapeut

När jag kom i kontakt med psykosyntesen utvecklades förståelsen för mig själv och andra. Kände direkt att jag ville lära mig mer om mig själv och mänskliga relationer.

Är Diplomerad Psykosyntesterapeut och har utbildning i Inre och yttre ledarskap från Psykosyntesinstitutet i Göteborg.

Som medlem i Psykosyntesföreningen, yrkesföreningen för terapeuter, följer jag de etiska regler som föreningen satt upp för yrkesutövande terapeuter i Sverige. Jag har ansvarsförsäkring och arbetar naturligtvis under tystnadsplikt. Går regelbundet i handledning hos en kvalificerad handledare för att säkerställa och utveckla mitt arbetssätt som terapeut.

Diplomerad psykosyntesterapeut

Utbildad Vedic Art lärare

Från att jag var ung har jag skapat i många olika tekniker. Färg, form och blommor har alltid fångat mitt intresse.

När jag kom i kontakt med Vedic Art öppnade sig skapandet i ännu en ny dimension. Jag blev fascinerad hur principerna hjälpte mig att släppa på kreativa blockeringar och att jag vågade uttrycka mig även på målarduken.

Jag kom i kontakt med min inre kreativitet och skapade en stark närvaro i nuet. Stärkte min intuition bortom intellektets begränsningar. Kom i ett flöde av glädje och lekfullhet som får uttrycka sig i färg och form på målarduken. 

Kreativt skapande stärker min närvaro i nuet och utvecklat min intuition