Integritetspolicy

Företaget AnnaBlomma – Personlig Utveckling, följer dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation) för att värna om din integritet. Det är en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till någon tredje part och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Företaget sparar och behandlar personuppgifter om dig enligt följande:

1. Vid köp av tjänst
För- och efternamn, Personnummer, Adress, E-postadress, Telefonnummer.
Syftet är att kunna leverera tjänster till dig och enligt bokföringslagens krav. Uppgifterna kommer personligen från dig eller via vår hemsida när du genomför ett köp. Dina uppgifter sparas hos vår hemsidesleverantör och hos vår bokföringsleverantör. Dina uppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen. Efter det raderas dina uppgifter om du inte längre är kund hos oss.

2. Vid nedladdning av gratisprodukt:
Namn och e-postadress sparas hos epostleverantör för utskick av gratisprodukter/nyhetsbrev som i sin tur används till informationsmail och kampanjutskick. Uppgifterna fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig. Du kan sedan när du vill med ett enkelt klick avsluta utskicken.

3. På hemsidan:
Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett godkännande. De sparas tills de ersätts med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

Sammanfattning:
För att kunna erbjuda företagets tjänster och tillhandahålla service samlas och lagras dina personuppgifter som en del av verksamheten. Vi behandlar dina personuppgifter med största säkerhet och försiktighet, självklart varken säljer, delar eller hyr ut dina personliga uppgifter vidare till någon tredje part.

Dina rättigheter: Du har rätt att kontakta oss för att få ett utdrag som visar dina personuppgifter som behandlas av oss. Du kan begära ändring/radering och har rätt till att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter.
Kontakta oss via e-post info@annablomma.se.

Policyändringar
Villkoren för denna policy kan ändras från en tid till annan. Vi uppmuntrar dig att granska denna integritetspolicy regelbundet när du använder vår webbplats för något ändamål eller samarbetar med oss på sociala medier. Du anses ha accepterat alla ändringar av någon reviderad integritetspolicy genom din fortsatta användning av vår webbplats efter att den reviderats.

Personuppgiftsansvarig: Anna Carlén, AnnaBlomma – Personlig Utveckling.